0 0
Ваша кошык пустая
RU

Курсы хатняга піваварства

Хатні Бровар арганізоўвае курсы па хатнім піваварстве, на якіх можна будзе зразумець асновы рамёства, задаць «інтымныя» і не вельмі пытанні аб тым, як і на чым можна зварыць смачнае хатняе піва.

Арганізатарамі выступяць інтэрнэт-крама "Хатні Бровар" і мінскі бар "Крафтмэн", на базе якога будзе праводзіцца мерапрыемства. Лектарам-выкладчыкам выступіць добра вядомы ў беларускім крафтавым піваварстве Антон Бонда.

Кароткі змест курса:

Абсталяванне: млын для соладу, заторны бак, фільтр-сістэма, варачнік, ахаладжальнік (чылер), ферментар, тэрмометр, прыбор для вымярэння шчыльнасці (арэометр, рэфрактометр).

Сыравіна для хатняга піваварства:
Вада.
Піваварны солад: экстракт соладу, базавы солад, спецыяльны солад, каляровасць соладу, нясаложаная сыравіна.
Піваварны хмель: шышкавы, грануляваны, хмелевая горыч.
Піваварныя дрожджы: сухія, вадкія, лагерныя, элевыя.

Этапы падрыхтоўкі піва:
Памол соладу, заціранне, тэмпературныя паўзы, фільтраванне затору, кіпенне (варэнне) сусла, дэзінфекцыя абсталявання, астуджэнне, аэрацыя, унясенне дрожджаў, першаснае закісанне, другаснае закісанне, сухое захмяленне, разліў, карбанізацыя, паспяванне, захоўванне хатняга піва.
Дэфекты піва.

Дата і час правядзення будуць вызначаны пасля фармавання групы слухачоў.
Для рэгістрацыі на курсы хатняга піваварства патрабуецца аформіць заяўку на гэтай старонцы нашага сайта - запоўніць форму зваротнай сувязі.

Дзякуй за ваш інтарэс! 


Лістапад 16, 2016 17:29