0 0
Ваша кошык пустая
RU

Курсы хатніх півавараў: пачатак пакладзены!

Дарагія сябры, з вялікай радасцю канстатуем, што курсам для півавараў-пачаткоўцаў быць!

10-га снежня пад дахам мінскага бара Craftman адбылося першае мерапрыемства ў рамках праекта "Хатняе піваварства для пачаткоўцаў».

Сабраўшыяся ўдзельнікі праслухалі выступ Антона Бонды, які распавёў пра асноўныя прынцыпы хатняга піваварства, ды і паказаў усё гэта на слайдах сваёй прэзентацыі.

Слухачы даведаліся (хоць, напэўна, яны і так шмат ведалі :-)) аб базавых і спецыяльных соладах, араматычных і горкіх хмелях, асаблівасцях закісання піўнога сусла, неабходным абсталяванні, тэхналогіі падрыхтоўкі піва і іншых звязаных з гэтай справай рэчах.

Былі пытанні з залы і адказы на іх. Хто хацеў задаць больш «патаемныя» пытанні лектару, тыя зрабілі гэта па заканчэнні афіцыйнай часткі майстар-класа.

Усе ўдзельнікі курсаў атрымалі прыемную зніжку на набыцце інгрэдыентаў ад нашай інтэрнэт-крамы «Хатні Бровар», а таксама прадэгуставалі крафтавае піва з кранаў бара або прыхапілі з сабой (зноў жа са зніжкай).

Зыходзячы з водгукаў удзельнікаў майстар-класа «Хатняе піваварства для пачаткоўцаў», мерапрыемства было карысным, і вялікая частка нашых удзельнікаў праявіла цікавасць да наступнага кроку - сумеснай варкі хатняга піва. Мы са свайго боку абяцаем, што ўшчыльную зоймемся гэтым пытаннем у пачатку 2017-га года. :-)

Яшчэ раз хочам падзякаваць усіх удзельнікаў і пажадаць ім поспеху і смачных варак хатняга піва.

Таксама нагадваем, што занятак другой групы (усе ўдзельнікі будуць папярэдне праінфармаваныя) адбудзецца 17-га снежня. Пачатак: 13-00. Месца тое ж: Гікала 5. Настойлівая просьба не спазняцца. ;-)

І не забывайце падпісвацца на Хатні Бровар і Craftman на нашых старонках у сацыяльных сетках - будзьце ў курсе нашых навін!


Снежань 12, 2016 11:46