0 0
Ваша кошык пустая
RU

Ўсе тавары вытворцы ""

Катэгорыя













































Cартаваць па:

Назва

Кошт

  1. Даступнасць: На складзе

    Венскі Солад (Vienna Malt)
    У працэсе вытворчасці Vienna Malt (EBC 8-10) кампанія Bestmalz выкарыстоўвае адборныя гатункі двухрадковага яравога піваварнага ячменю.
    3.74 руб
  2. Даступнасць: На складзе

    Мюнхенскі солад (Munich Malt)
    Пры вытворчасці Best Munich Malt (10-20 EBC) выкарыстоўваецца яравы двухрадковы ячмень.
    3.74 руб
  3. Даступнасць: На складзе

    Меланаідынавы Солад (Melanoidin Malt)
    Melanoidin Malt (EBC - 70) ўжываецца пры варцы цёмных гатункаў піва, і тых відаў вашага любімага напою, якім ўласціва чырванаватае адценне колеру.
    4.51 руб
  4. Даступнасць: На складзе

    Пшанічны солад (Wheat Malt)
    Солад Wheat Malt выраблены з адмысловай піваварнай пшаніцы высокай якасці.
    3.99 руб
  5. Даступнасць: Няма на складзе

    Шато Пільсэн (Chateau Pilsen)
    Солад са саладкаватым водарам. Выкарыстоўваецца для варэння светлых гатункаў піва, пілснэраў, лагераў. EBC 2,9-6.
    3.97 руб
  6. Даступнасць: На складзе

    Пшанічны солад Шато Віт Блан (Chateau Wheat Blanc)
    Солад з характэрным пшанічным водарам, надае піву пенаўстойлівасць і насычанасць. 3.5-5.5 EBC.
    4.85 руб
  7. Даступнасць: На складзе

    Вэнджаны солад Шато Пітэд (Chateau Peated)
    5.24 руб
  8. Даступнасць: Няма на складзе

    Солад Шато Мюнік (Chateau Munich)
    Шато Мюнік - спецыяльны бельгійскі піваварны солад, падсушаны пры тэмпературы 100 — 105 градусаў па Цэльсіі.
    4.91 руб
  9. Даступнасць: На складзе

    Карычневы солад Шато Эббі (Chateau Abbey)
    Ужыванне: розныя гатункі ангельскага піва, спецыяльныя гатункі піва, карычневы портэр, светлы эль. EBC 41-49.
    4.91 руб
  10. Даступнасць: На складзе

    Солад Шато Бісквіт (Chateau Biscuit)
    Солад для надання піву «смажанага» водару і густу, што лічыцца адметнай рысай лагераў ды эляў. EBC 45-55.
    4.85 руб