Ваша кошык пустая
Ўсе тавары вытворцы ""
- Даступнасць: Няма на складзе
Солад Пэйл Эль Молт (Pale Ale Malt)Солад Пэйл Эль з якаснага яравога двухрадковага ячменю – ідэальная аснова для вырабу разнастайных відаў брытанскіх светлых Эляў.3.95 руб - Даступнасць: Няма на складзе
Венскі Солад (Vienna Malt)У працэсе вытворчасці Vienna Malt (EBC 8-10) кампанія Bestmalz выкарыстоўвае адборныя гатункі двухрадковага яравога піваварнага ячменю.4.17 руб - Даступнасць: Няма на складзе
Мюнхенскі солад (Munich Malt)Пры вытворчасці Best Munich Malt (10-20 EBC) выкарыстоўваецца яравы двухрадковы ячмень.4.17 руб - Даступнасць: На складзе
Цёмны Мюнхенскі солад (Munich Malt Dark)Вырабляецца Munich Malt Dark з яравога двухрадковага ячменю з лепшых палёў Нямеччыны і Еўропы. Каляровасць (EBC): 21-35.4.17 руб - Даступнасць: Няма на складзе
Меланаідынавы Солад (Melanoidin Malt)Melanoidin Malt (EBC - 70) ўжываецца пры варцы цёмных гатункаў піва, і тых відаў вашага любімага напою, якім ўласціва чырванаватае адценне колеру.4.17 руб - Даступнасць: Няма на складзе
Пільзенскі Карамельны Солад (Caramel Malt Pils)Caramel Malt Pils выраблены з высакаякаснага піваварнага ячменю (яравога двухрадковага) з лепшых еўрапейскіх і нямецкіх сельскагаспадарчых угоддзяў. EBC: 3-7 ад.4.77 руб - Даступнасць: На складзе
Смалены солад Экстра (Extra Black Malt)Смалены солад здольны надаць вашаму хатняму піву выдатную глыбіню колеру і дадаць густу адценні кавы ці шакаладу, падкрэсліць саладовы водар напою. EBC 1300-1400.4.77 руб - Даступнасць: Няма на складзе
Пшанічны солад (Wheat Malt)Солад Wheat Malt выраблены з адмысловай піваварнай пшаніцы высокай якасці з выкарыстаннем сучасных тэхналогій для атрымання прадукту аптымальнай якасці. Каляровасць (EBC): 3,5-6,0.4.8 руб - Даступнасць: На складзе
Шато Пільсэн (Chateau Pilsen)Солад са саладкаватым водарам. Выкарыстоўваецца для варэння светлых гатункаў піва, пілснэраў, лагераў. EBC 2,9-6.4.77 руб - Даступнасць: На складзе
Пшанічны солад Шато Віт Блан (Chateau Wheat Blanc)Солад з характэрным пшанічным водарам, надае піву пенаўстойлівасць і насычанасць. 3.5-5.5 EBC.5.3 руб